22 februar 2009

Bursdagsgave

Lagde dette bildet til en venninne som fylte 30 år. Hun ønsket seg noe hjemmelaget, å siden hun leier bolig på Romsdals museumet så ble det i vintage stil.


Ble veldig fornøyd med dette, skal lage et til i samme stilen til hobby butikken her i Molde(Inspirerende Hobby).

Unni ble også veldig fornøyd med gaven sin, å det er alltid veldig koselig når noen liker det man har laget :)

21 februar 2009

Lørdag med sykdom :(

Det er blitt lørdag å jeg er på jobb, men aller helst skulle jeg ha vært hjemme tror jeg. Er så kvalm, men så lenge det ikke blir værre så får jeg holde ut til klokka 14:00, da er jeg ferdig for dagen.
Lillegutt ble dårlig i går kveld, over 39* i feber og oppkast. Han var i samme tilstand når han sto opp igjen i dag. Pappa'n lå også på sofa'n å var kvalm han å, som sagt jeg håper det holder seg med det. Alane har heldigvis ingen tegn på at hun kommer til å bli dårlig, håper hun holder seg frisk. Har ikke nok bøtter til hele gjengen :)
Dette virker som det skal bli en hyggelig lørdags kveld med mye godt og kos, eller NOT.

Håper dere andre bloggere har noe bedre å se frem til i kveld en dette :)


14 februar 2009

Verdens beste valentine!

Min kjæreste er ikke av den romantiske typen, å det har aldri plaget meg for jeg er ikke så veldig romantisk selv. Men en gang i blandt synes jeg det er kos å få blomster å bli litt oppvartet.

Å i dag hadde min kjære virkelig gjort sitt beste for å lage romantisk stemning, å varte meg opp :)


Når jeg kom hjem fra jobb så ble jeg ført direkte inn på badet der badekaret var fylt til randen av deilig varmt vann blandet med spa oljer med god lukt. Hele badet var fylt med levende lys, å ved siden av badekaret på et bord sto det et glass med hvit vin, og kjeks med ost og druer. Deilig, Mmm!!!


Når jeg endelig hadde fått plantet den store rompa mi oppi karet så kom han inn med en nydelig rose, å en liten pakke, oppi pakken lå det en nydelig klokke. Den skal bli brukt mye, har nemlig vert klokkeløs i mange år no. Det var vel det han tenkte på.

Det var det deiligste badet på lenge, men fikk ikke være i fred lange da for det kom en liten 3 åring tuslene inn, å han nektet plent å la mamma få være alene, men det gjorde ingen ting da for det tyder bare på at han er glad i mamman sin :)


Når badet var ferdig så ble jeg servert en nydelig middag, dette var en kjempe nydelig dag, å jeg nyter den fullt ut :) jeg kan ikke slutte å smile..
Ps: bildene er lånt fra nettet, mitt bad er så stygt, å gammelt at det egner seg ikke på trykk. hehe

12 februar 2009

Ferien er bestillt!!!!

SOFIA Hotell
####




Sofia

2-romsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barnTiltalende leilighetshotell som ligger i naturskjønne omgivelser direkte på Alcudiastranden. Basseng, separat barnebasseng, poolbar og gratis solstoler. Lekeplass i nærheten av hotellet. TV. Trådløst Internett i resepsjons- og bassengområdet mot avgift, egen laptop kreves. Minimarked. Hotellet består av to bygninger, samtlige hotellfasiliteter ligger i den ene delen og leilighetene ligger i den andre delen. Butikker, barer og restauranter i nærområdet. Ca. 1,2 km til den hyggelige havnen i sentrum av Puerto d'Alcudia med et stort tilbud av gode restauranter, barer og butikker. Begrenset lokaltrafikk.
LeiligheteneFine 2-romsleiligheter med separat soverom med to senger. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med mulighet for ekstrasenger. Kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Satellitt-TV. Telefon. Badekar/dusj og WC. Balkong eller markbalkong, noen med havutsikt, delvis havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 5 ggr/uke.
MåltiderIngen.
Øvrig informasjonDeponering mot avgift.





















Hørest ikke dette bra ut?! Skal ikke reise før 15.08.2009. men jeg gleder meg som en unge. Har vert i Alcudia før, men har ikke bodd på dette hotellet før da. hotellet vi bodde på sist ligger sånn ca rett ved siden av da, det er litt greit at vi havnet i det området vi er mest kjent siden vi skal ha med oss barn denna gangen. sist så var det bare vi voksene som dro, deilig det å da.
Bildene å teksten er lånt fra Apollo sine sider.