12 februar 2009

Ferien er bestillt!!!!

SOFIA Hotell
####




Sofia

2-romsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barnTiltalende leilighetshotell som ligger i naturskjønne omgivelser direkte på Alcudiastranden. Basseng, separat barnebasseng, poolbar og gratis solstoler. Lekeplass i nærheten av hotellet. TV. Trådløst Internett i resepsjons- og bassengområdet mot avgift, egen laptop kreves. Minimarked. Hotellet består av to bygninger, samtlige hotellfasiliteter ligger i den ene delen og leilighetene ligger i den andre delen. Butikker, barer og restauranter i nærområdet. Ca. 1,2 km til den hyggelige havnen i sentrum av Puerto d'Alcudia med et stort tilbud av gode restauranter, barer og butikker. Begrenset lokaltrafikk.
LeiligheteneFine 2-romsleiligheter med separat soverom med to senger. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med mulighet for ekstrasenger. Kokeplater, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Satellitt-TV. Telefon. Badekar/dusj og WC. Balkong eller markbalkong, noen med havutsikt, delvis havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 5 ggr/uke.
MåltiderIngen.
Øvrig informasjonDeponering mot avgift.





















Hørest ikke dette bra ut?! Skal ikke reise før 15.08.2009. men jeg gleder meg som en unge. Har vert i Alcudia før, men har ikke bodd på dette hotellet før da. hotellet vi bodde på sist ligger sånn ca rett ved siden av da, det er litt greit at vi havnet i det området vi er mest kjent siden vi skal ha med oss barn denna gangen. sist så var det bare vi voksene som dro, deilig det å da.
Bildene å teksten er lånt fra Apollo sine sider.

Ingen kommentarer: